Monge Gift Sticks Pstrąg z rumiankiem 15g KITTEN
Monge Gift Sticks Pstrąg z rumiankiem 15g KITTEN

Monge Gift Sticks Pstrąg z rumiankiem 15g KITTEN

Monge Gift Soft Sticks Pstrąg z rumiankiem 15g KITTEN

to pyszna przekąska z mocą superfood w formie miękkich paluszków (3 sztuki/15g).

ME-GKPR15G
8009470085243
Chcesz otrzymać powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny?
 
Wyślemy Ci wiadomość e-mail, gdy produkt będzie dostępny. Twój adres e-mail nie zostanie nikomu udostępniony.
 

Monge Gift Soft Sticks Kitten Pstrąg z rumiankiem to uzupełniająca i bezzbożowa karma dla rosnących kociąt. Specjalnie opracowana dla dobrego samopoczucia kociaka dzięki włączeniu produktów z drożdży, aby wspierać układ odpornościowy oraz dzięki niskiej zawartości tłuszczu, aby utrzymać idealną masę ciała podczas wzrostu. Formuła bogata w świeże mięso z pstrąga, które jest cennym źródłem wysokostrawnych i wartościowych biologicznie białek.

Receptura wzbogacona o taurynę dla rozwoju układu wzrokowego i neurologicznego oraz o witaminy dla codziennej witalności. Włączenie składników superfood, takich jak rumianek o właściwościach relaksujących, jest wynikiem badań przeprowadzonych we Włoszech, aby wspierać jakość życia naszych kotów.

Produkt bezzbożowy, bez dodatku sztucznych konserwantów i cukrów.

SKŁAD: Świeże ryby 81% (pstrąg 14%), hydrolizowane białko rybne (łosoś), suszone ryby (łosoś i pstrąg), sproszkowana celuloza, produkty drożdżowe (2%), minerały, produkty z przetwarzania ziół (rumianek - Matricaria chamomilla 0,5%).

SKŁADNIKI ANALITYCZNE: Białko surowe: 40%, Włókno surowe: 3%, Tłuszcz surowy: 17,5%, Popiół surowy: 8%, Wilgotność: 20%.

DODATKI ODŻYWCZE: Witamina A (Retinyl Acetate) 5,000 IU, Witamina D3 500 IU, Witamina E (all-rac-alfa-tocopheryl-acetate) 50 mg, Tauryna 1000 mg.

Wartość energetyczna: 3290 kcal/kg.

Nowość

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Dodano do ulubionych

W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na wykorzystanie tej technologii.